Bine ați venit la Just Food

Băuturi

Recomandat
limonadă

mere, lămâie,portocală, zahăr, mentă

0.5 l

20 mdl

Timpul devine o resursă din ce în ce mai valoroasă pentru locuitorii orașelor moderne. Livrarea de mâncare gata preparată în Chișinău vă permite să vă bucurați de mâncare gustoasă și variată, fără a pierde timp cu gătitul și mersul la restaurant. 

Compania Just-Food oferă servicii de livrare rapidă a mâncării în Chișinău. Meniul companiei include atât mâncăruri tradiționale gata preparate, cât și băuturi, pizza preferată de toată lumea, sushi în sortiment, grătar și meniu crunch pentru iubitorii de produse crocante. Nu vă lipsiți de o porție de plăcere

Cei care sunt responsabili față de sănătatea lor cu siguranță vor fi interesați de ofertele Just-Food ca business lunch-uri sau prânzuri la birou în Chișinău.

Un prânz consistent și gustos cu felul întâi și al doilea vă va da o stare plăcută și va face să vă simțiți sătul toată ziua.


Convenabil, atunci când comandați, puteți completa meniul de pizza, sushi sau grătar cu băuturi răcoritoare sau sucuri pentru a vă bucura din plin de plăcere.

Sushi este lider incontestabil în topul celor mai comandate mâncăruri pentru livrare în Chișinău.

Dragostea pentru sushi se datorează combinației sale unice de echilibru de arome și alimente sănătoase, ușor de digerat.  Un set de sushi pentru un grup numeros vă va încânta cu o varietate de arome și poate fi împărțit ușor între ei.

Cele mai populare sushi din meniul Just-Food: 

Sushi California - clasicul adevărat, o combinație proaspătă de aromă delicată de somon cu brânză Philadelphia cremoasă și castraveți proaspeți. Caviarul tobiko servește drept ornament, făcând felul de mâncare mai festiv.

Philadelphia a devenit unul dintre cele mai populare tipuri de sushi datorită echilibrului său de prospețime și aromă ușoară. Somon fraged, castraveți proaspeți și cremă de brânză învelită în nori și orez. 


În Chișinău sunt și mulți fani de sushi tempura apetisant. Ingredientele sunt înfășurate în nori și orez, apoi sunt înmuiate în pesmet și prăjite până la o crustă crocantă și aurie.  


Ofertele promoționale Just Food sunt prezente în meniu. Puteți comanda un set de carne la bere, pizza și burgeri pentru petreceri, sărbători cu familia, prietenii sau colegii la prețuri avantajoase.