Bine ați venit la Just Food

Menu Grill

Frigarui de porc

Frigarui de porc. Se serveste cu lavas si adjica.

200.0 gr

110 mdl

Exclusiv
creveți grill

creveți, lămâie, sos de soia (6 buc.)

0.0 gr

80 mdl

Frigarui de găină
Frigarui de pui. Se serveste cu lavas si adjica.
200.0 gr

90 mdl

pui tapaka
490.0 gr

160 mdl

Legume la gratar
Vinete, dovlecel, ardei gras, ciuperci, rosii, ceapa rosie
250.0 gr

70 mdl

Petrecerile nu sunt doar o întâlnire cu prietenii, ci și o oportunitate de a crea impresii vii și de a oferi bucurie fiecărui oaspete. Ce poate fi mai bun decât mâncărurile gustoase la grătar pentru o astfel de seară? 


Pentru adevărații gurmanzi ai aromelor de carne din Chișinău, echipa Just-Food oferă un meniu de grătar variat și apetisant pentru o petrecere sau o cină delicioasă în familie.

Fiecare fel de mâncare este pregătit cu o adevărată pasiune pentru produsele de calitate și va permite să vă bucurați de socializare fără a vă gândi la gătit. Am adunat cele mai bune ingrediente și am creat combinații care vor satisface chiar și cel mai rafinat gust.


Meniu la grătar cu livrare pentru adevărații iubitori de carne


  1. Frigărui în sortiment - va fi cu siguranță pe placul iubitorilor de carne suculentă. Bucăți fragede de carne de vițel marinată, carne de porc suculentă și pui aromat, înfipte pe spițe și gătite până la obținerea unei cruste aurii. 

  2. Costițe

Partea cea mai apetisantă și mai fragedă a cărnii de porc. Gătită încet la grătar, își dezvăluie treptat toată aroma, de la crusta crocantă exterioară strălucitoare până la carnea suculentă din interior. Se servește cu adjika parfumată și lavaș.

  1. Costițe de porc

Costițele sunt un adevărat fel de mâncare festivă pentru o cină în familie. Prăjite până la o crustă crocantă aurie la exterior, în interior dezvăluie o carne suculentă și fragedă. Marinada de specialitate adaugă o notă aromată și un plus de rafinament al gustului, iar costițele se vor topi în gură, lăsând o impresie plăcută.

  1. Cârnăciori la grătar 

Cârnații noștri savuroși sunt alegerea perfectă pentru iubitorii de mâncare suculentă și delicioasă la grătar. Pregătiți din carne selecționată, aceștia sunt preparați la grătar până la o crustă aurie, evidențiind aromele savuroase ale condimentelor și carnea fragedă.

  1. Legume la grătar

Nu ratați ocazia de a adăuga legume la grătar apetisante și sănătoase la meniul de grătar. Acestea vor îmbogăți spectrul de arome al petrecerii dvs. - ardei bulgăresc lucios, ceapă roșie dulce, dovlecei suculenți și vinete.


Bucurați-vă de gustul cărnii adevărate acasă, economisiți timp la gătit și la vizitele la restaurant. Meniul de grătar de la Just-Food este o ocazie excelentă de pătrundere în lumea tentației de carne adevărată.