Bine ați venit la Just Food

Supe

supă cremoasă cu bacon

Cremă,Parmezan,Unt,Bacon

350.0 gr

60 mdl

supă cu somon

Somon,Ceapa,Cartofi ,Crema,Unt

Parmezan

350.0 gr

70 mdl

supă cu dovleac

Dovleac ,Ceapă,Cartofi ,Cremă,Unt 

Parmezan

350.0 gr

60 mdl

Supa-crema cu ciuperci
Ciuperci,Ceapă,Cartofi ,Cremă,Unt, 
Parmezan
300.0 gr

60 mdl

Mâncare preparată cu livrare - o soluție ideală pentru cei care doresc să mănânce prânzuri complete, echilibrate și sănătoase, economisind bani și timp. Indiferent dacă lucrați la birou sau remote, un prânz la timp este o condiție esențială pentru menținerea sănătății, precum și a unui tonus normal de lucru. Aceasta este o masă completă și trebuie să fie cât mai nutritivă și mai sănătoasă. Livrarea prânzului este o oportunitate de a mânca o varietate de alimente delicioase, calde, în fiecare zi, fără a părăsi spațiul de lucru. De ce să gătiți acasă în fiecare seară și să luați cu dumneavoastră o grămadă de containere, dacă puteți comanda un business lunch. În Chișinău serviciile de livrare oferă o gamă largă de bucate pentru toate gusturile și buzunarele. În fiecare zi există un meniu nou. 


Nutriționiștii spun că supa este una dintre mâncărurile cheie care conferă prânzului o valoare deosebită. Nu doar potolește foamea, ci completează organismul cu substanțe utile, reglează metabolismul, ajută la suplinirea lipsei de lichide și de energie din organism. În plus, supa este o adevărată comoară de vitamine, minerale și fibre. Dacă supa este făcută pe bază de bulion de carne, este bogată în proteine, calciu, fier și alte microelemente. Supele de legume sunt un instrument excelent pentru controlul greutății, sunt mai dietetice, dar în același timp dau sațietate și sunt bogate în proteine vegetale. 


Atunci când faceți comandă de prânzuri la birou, veți putea alege ceea ce se potrivește cel mai bine preferințelor și nevoilor dumneavoastră. Dacă sunteți un fan al bucătăriei tradiționale, luați o supă aromată sau o solyanka bogată în carne. Aceste supe sunt cea mai populară alegere pentru prânzuri calde cu livrare.

Densă, dar în același timp ușoară, o supă cremă de ciuperci, foarte populară în special printre vegetarieni sau printre cei care preferă mâncăruri mai puțin calorice. Nici gurmanzii nu trebuie să rămână flămânzi. 

Ce ziceți de o supă delicioasă de creveți? Baza sa fină și cremoasă de legume evidențiază în mod favorabil textura fructelor de mare.


Gustările seci, sandvișurile sunt foarte nocive pentru sănătate. Este important ca alimentele să fie nu numai gustoase, ci și de înaltă calitate. Iar cea mai bună soluție vor fi supele și mâncarea de casă la comandă de la Just-Food. Alegeți mâncărurile preferate, precum cele ale mamei sau bunicii și bucurați-vă de ele.