Bine ați venit la Just Food

Meniu crunch

Cartofi fri
150.0 gr

40 mdl

Hit Exclusiv
HRUST
- Tempura Tuna
- Sake tempura
- Crispy Shrimps Panco + Sos 
- Cheese Sticks + Sos 
- Cartofi Fri + Sos

1,000.0 gr

340 mdl

koryushka
150.0 gr

50 mdl

Hit
salmon nuggets

nuggets de somon, limonadă, cartofi pai, sos

340.0 gr

100 mdl

Hit
SET LA BERE

Aripioare, basturma, urechi de porc, koriushka, cartofi Texas

600.0 gr

250 mdl

Cartofi Texas
150.0 gr

40 mdl

Cheese sticks
Batoane de brânză prăjite
120.0 gr

65 mdl

Chicken nuggets
150.0 gr

60 mdl

Chicken wings
Aripioare de pui picante în sos picant sriracha.
300.0 gr

80 mdl

Hit
Crispy shrims Panco
Creveți Panco (6buc) cu sos sweet chili.
0.0 gr

80 mdl

Meniul crunch de la Just-Food este creat special pentru cei cărora le place să ronțăie ceva delicios. Aceste gustări sunt preparate în friteuză, astfel încât să iasă fragede și suculente în interior și crocante la exterior! Secretul este în aluat și în pesmet. Și, apropo, merg bine la bere. De obicei, sunt servite în combinație cu un sos, care le adaugă un accent special de gust, îmbogățindu-le cu o textură și o aromă cremoasă. 


Ce preferă amatorii de gustări la bere din Chișinău?

  • Nuggets de pui - aceste mici bucăți de piept, cu crusta lor strălucitoare, aurie și apetisantă, sunt un adevărat succes pentru gurmanzii de toate vârstele. Sunt perfecte ca gustare, ca gustare la bere la o petrecere sau ca fel principal la o cină în familie. Este curios faptul că cuvântul "nuggets" nu are nimic de-a face cu bucătăria și se traduce prin " bucățică de aur". Într-adevăr, există asemănări.

  • Aripioare de pui acoperite cu un strat subțire și crocant de aluat care se topește în gură. La dorință, gustul poate fi picant sau iute, chiar dulce - totul depinde de marinadă și de dorința dumneavoastră! Prețurile pentru aripioare de pui în Chișinău sunt foarte rezonabile pentru o gustare delicioasă cu prietenii sau o petrecere la birou.

  • Cartofii pai preferați de toată lumea sunt o necesitate în meniul crocant. Crusta crocantă și miezul moale și sfărâmicios - cum poți rezista acestui deliciu crocant? Există o versiune clasică în formă de pai, iar pentru cei cărora le plac condimentele, cartofii Texas.

  • Stick-uri de cașcaval - copiii le iubesc! Aceștia sunt gata ca în câteva minute să spulbere un munte întreg de aceste sticks-uri de cașcaval cu o umplutură aromată și lipicioasă. Și adulții, de asemenea, nu se dau în lături de a încerca aceste gustări. Totodată, inelele de ceapă sunt adesea comandate în Chișinău ca supliment la o halbă de bere spumoasă.


Pentru gurmanzi, fructele de mare sunt un adevărat deliciu. Calmarii, creveții sau midiile prăjite în aluat sunt pur și simplu delicii divine. Fiți convinși, va fi una dintre cele mai bune gustări la bere de pe orice masă!

Pentru copii și pentru unii adulți, componentele crocante adaugă un element de joc și de distracție la mâncăruri, ceea ce face ca mâncarea să fie mai atractivă.


Toate aceste delicii crocante și livrarea de mâncare gata preparată în Chișinău pot fi comandate la Just-Food. Alegeți ceea ce vă place și bucurați-vă de fiecare bucățică.