Bine ați venit la Just Food

Salate

Postul Mare
salat chukka

alge Chukka,sos de nuci

150.0 gr

60 mdl

salat tuna

Salată mixtă, ton la grătar, cireșe, avocado, parmezan

260.0 gr

90 mdl

Salatele sunt o parte esențială a bucătăriei moderne, reprezentând combinația perfectă de gust, beneficii și nutriție. Salatele sunt extrem de populare pentru livrarea de mâncare în Chișinău și pot acționa ca un aperitiv sau ca un fel principal complet. 

Sortimentul de salate de la Just-Food permite fiecăruia să găsească ceva pe gustul său pentru un business lunch în Chișinău - de la mixuri ușoare de vară până la combinații consistente și nutritive.


Din punct de vedere istoric, salatele au luat naștere ca simple amestecuri de legume și ierburi proaspete. Cu toate acestea, în timp, au ajuns să includă brânză, fructe, carne, nuci și sosuri. 

Salatele sunt o parte importantă a unei diete sănătoase. Ele sunt bogate în fibre, vitamine, minerale și nutrienți și favorizează senzația de sațietate și menținerea greutății. 

În Fast-Food se consideră că baza unei salate gustoase este reprezentată de produse proaspete și de calitate. Atunci când comandați prânzuri la birou în Chișinău nu vă lipsiți de acest fel de mâncare sănătoasă.


Cele mai populare tipuri de salate pentru livrare de mâncare în Chișinău


Salata grecească este un fel de mâncare clasic al bucătăriei mediteraneene. La baza acestei salate stau legume proaspete, olive și brânză feta tăiată în cubulețe. Secretul salatei grecești constă în legumele proaspete și suculente. Salata grecească are o aromă deosebită, o aciditate echilibrată și salinitate din cauza brânzei și a olivelor.


Salata Caesar este un tip de salată extrem de populară, care a devenit faimoasă pentru aroma sa bogată și pentru dressingul său deosebit. Salata Romaine are frunze crocante, fileul de pui adaugă o componentă proteică, iar crutoanele și parmezanul dau o notă consistentă. 


Caprese este o salată italiană cunoscută pentru simplitatea și echilibrul său de arome. Roșiile se taie în cercuri, mozzarella se taie și ea în felii, iar acestea se alternează pe farfurie. Frunzele de busuioc sunt așezate între ele. Caprese este un simbol al verii și al prospețimii, gustul său este deosebit de bun atunci când se folosesc roșii coapte și mozzarella aromată.


Fiecare dintre aceste salate tradiționale are un caracter unic și un echilibru de arome, ceea ce le face să fie mâncărurile preferate în diferite părți ale lumii. Just-Food oferă livrare de mâncăruri gata preparate și salate proaspete în Chișinău.