Bine ați venit la Just Food

Pizza

Hit
Quatro Formaggi

Mozzarella, frisca, cascaval Dorblue, Philadelphia, brânză Gouda.

500.0 gr

130 mdl

Recomandat Acut
Pepperoni

Sos roșii, Mozarella, salam, ardei dulce.

550.0 gr

130 mdl

Pollo
Sos de roșii, Mozzarella, pui, ciuperci, ardei Cappi, porumb conservat.
600.0 gr

130 mdl

Recomandat Exclusiv
Cheese&Meat
Frisca, brânză Gouda, Mozzarella, șuncă, roșii.
580.0 gr

130 mdl

Exclusiv
Al Salmone
Mozzarella, somon, somon afumat, branza Philadelphia, rosii cherry, spanac, capere, ulei de masline.
560.0 gr

150 mdl

Napoli
Sos de roșii, mozzarella, servelat, ciuperci, măsline, roșii.
600.0 gr

130 mdl

Hit Exclusiv
BBQ
Sos de rosii, Mozzarella, cirnaciori vinatoresti, bacon, carne de pui, castraveti murati, sos BBQ.
600.0 gr

130 mdl

Livrarea de pizza în Chișinău este unul dintre cele mai populare servicii din capitală. La urma urmei, este adorată de toată lumea! Aroma de produse de patiserie proaspăt coapte, umplutura suculentă și fragedă de brânză, care se topește literalmente pe aluatul fierbinte, nu va lăsa pe nimeni indiferent. Inițial, era o turtă simplă de pâine cu ulei de măsline, brânză, usturoi sau legume. În aceste zile, puteți găsi multe variante italiene în meniu. De la combinații tradiționale, cum ar fi pizza Margarita, Pollo, până la variante mai exotice cu ingrediente nestandarde - Marinara, Prosciutto crudo. 

Preferințele gustative se pot schimba din când în când, dar dragostea pentru pizza rămâne constantă. Să comandați pizza în Chișinău este o idee excelentă dacă aveți dorința de a vă satisface pe dumneavoastră și pe copii cu mâncare delicioasă, fără prea mult efort.

Localurile moderne, cum ar fi Andy’s Pizza din Chișinău, folosesc cuptoare electrice speciale. Dar modul tradițional de gătire a pizzei este coacerea într-un cuptor napolitan pe lemne. Datorită temperaturii ridicate (aproximativ 427°C și mai mult), pizza în acestea se gătește foarte repede - în doar câteva minute, creând o crustă crocantă la exterior și o umplutură moale în interior. Iar datorită focului deschis, pizza pe lemne are o ușoară aromă de fum.


De ce este populară pizza în Chișinău

Pizza a devenit parte a culturii mondiale și este asociată în mare parte cu bucuria, sărbătorile și distracția. 

Aluat crocant, sos aromat, garnituri prăjite și cașcaval care se topește - este o combinație de texturi și arome care le oferă invariabil oamenilor un adevărat răsfăț. De aceea, pizza în Chișinău este adesea servită la zile de naștere, petreceri pentru copii, întâlniri corporative neformale și prânzuri de afaceri. De ce?

    • Pizza oferă o varietate nesfârșită de combinații, puteți alege grosimea aluatului, sosul și garniturile, adaosurile.
    • Pizza este convenabilă atât pentru întâlnirile cu prietenii, cât și pentru prânzurile de la serviciu. Este ușor de împărțit și poate fi comandată cu livrare de la Just-Food sau pregătită acasă.